Sportfysiotherapie Amersfoort

SportfysiotherapieSport Medisch Centrum Amersfoort is een sportfysiotherapiepraktijk in Amersfoort gericht op sporters, van breedtesport tot topsport. Met onze snelle en zorgvuldige diagnostiek stellen we een passend behandelplan voor jouw revalidatie op. Dat kan zijn na een operatie, maar ook voor je herstel bij nieuwe of oude blessures.

De beste fysio voor sporters in Amersfoort e.o.

Onze sportfysiotherapie in Amersfoort is vooral gericht op sporters. Daar ligt onze kracht. Sporters die moeten revalideren of die simpelweg beter willen worden in hun sport. Naast onze sportfysio bieden wij o.a. ook manuele therapie (om bewegingsbeperking in gewrichten te verhelpen), dry needling (om verharde spieren te doen ontspannen) als fysiotherapie in Amersfoort. Kies dus niet te snel voor een algemene fysiotherapeut, maar kies voor de specialist in sportfysio in Amersfoort: SMC Amersfoort. Bekijk onze specialisaties.

Sportfysiotherapie voor na je operatie

Sportfysiotherapie AmersfoortStel, je bent geopereerd, bijvoorbeeld een kruisband operatie van je knie. En je doel is om weer te kunnen gaan sporten. Dan is sportfysiotherapie bij SMC Amersfoort perfect voor jou. Wij weten namelijk precies hoe we sporters weer verantwoord aan het sporten kunnen krijgen. Naast revalidatie verzorgt SMC Amersfoort ook specifieke sportbegeleiding, dus op maat gemaakt. Dus we zijn er niet alleen voor het herstel van je sportblessure, maar kunnen je ook begeleiden in het beter worden in je sport en sportprestaties. We leren je hoe je blessures kunt voorkomen, dus preventie in plaats van fysiotherapie.

Neem gerust contact met ons op voor al je vragen. We helpen je graag.