Fysiotherapie Amersfoort

Heb je een sportblessure opgelopen en ben je op zoek naar een fysiotherapeut in Amersfoort? Sport Medisch Centrum Amersfoort helpt je graag verder! Wij zijn gespecialiseerd in sportblessures en kijken door het oog van de sporter naar de klachten. In overleg met jou maken we een behandelplan op maat, gericht op jouw sport en sportniveau. 

Fysiotherapie in Amersfoort

Als praktijk richten we ons volledig op sporters, van breedtesport tot topsport. Wij zijn specialisten op het gebied van sportblessures en doen waar we goed in zijn. Zo krijgt de sporter de fysiotherapie in Amersfoort die hij of zij nodig heeft.

Samenwerken

We werken nauw samen met de orthopeden van Annatommie MC, om zo de lijnen kort te houden naar eventuele andere noodzakelijke zorg. Daarnaast werken we bijvoorbeeld samen met sportartsen, bewegingswetenschappers, diëtisten, sportpsychologen en huisartsen. 

Wanneer verder onderzoek nodig is, gaan we in overleg met de huisarts, zodat we jou op de juiste plaats kunnen krijgen met de juiste zorg.

Het team

De fysiotherapeuten en andere specialisaties van SMC Amersfoort kan je vinden op onze teampagina. Al onze medewerkers sporten zelf en verdiepen zich in het revalideren van sportblessures. Naast de gangbare fysiotherapie in Amersfoort hebben we nog andere specialisaties in huis, zoals; sportfysiotherapie, manueel therapie, bewegingswetenschappen en diëtetiek.

Contracten

Wij hebben in 2020 met alle zorgverzekeringen contracten afgesloten. Dit houdt in dat je behandeling door ons rechtstreeks bij je zorgverzekeraar wordt gedeclareerd mits je een aanvullende verzekering hebt afgesloten. ‘Chronische aandoeningen’ met verwijzing van de arts worden door de basisverzekering vergoed na de 20e behandeling. Kijk altijd je polisvoorwaarden na.

Voor tarieven, klik hier.