Wie zijn wij

“Sport beter bij SMC Amersfoort”

SMC Amersfoort is meer dan een fysiotherapiepraktijk. Wij zijn een sportmedisch centrum waar we met meerdere disciplines onder een dak er aan werken jouw prestaties te verbeteren. Of je nu topsporter of fanatiekeling bent, het vergroten van jouw bewegingsvrijheid is ons doel.

Geboren uit een liefde voor bewegen en sport, blijven we enthousiast worden van sportprestaties. Van sporters die moeten revalideren of willen excelleren. In beide gevallen staren we ons niet blind op de blessure of het doel maar leggen we het hele traject onder de loep.

Wij maken ons verantwoordelijk over jouw vraag en coachen jou tot je beter bent of beter wordt. Indien nodig vormen we een team met andere behandelaren, zodat we allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben. Jou beter laten sporten. Dit kunnen we natuurlijk niet zonder jouw inzet. Bij SMC Amersfoort gaan we een samenwerking met je aan. Wij als coach jij als aanvoerder. Zo zorgen we ervoor dat jij zo snel mogelijk je doelen behaalt.

Wij hebben de ruimte en kennis om jouw sportprestaties te verbeteren. Manuele therapie, dry needling, diëtetiek of post-operatieve fysiotherapie, SMC Amersfoort creëert samen met jou een op maat gemaakt programma dat past bij jouw persoonlijke behoeftes en zorgvraag. Enthousiast en resultaatgericht.