Online Fysiotherapie

SMC AMERSFOORT BIEDT ONLINE FYSIOTHERAPIE!

We bieden je de mogelijkheid om naast een fysieke afspraak, ook een afspraak online in te plannen. Middels videoconsulten en online trainingen op ons YouTube-kanaal staan we je nog steeds bij in sport- en beweegadviezen.  

Op afstand kunnen we nog steeds goed een diagnose stellen en inschatten hoe lang de klachten gaan duren. Tijdens het videoconsult kan je vragen stellen en bespreken we je voortgang. Vanuit daar komen we met een persoonlijk advies en zullen we een gericht trainingsschema opstellen, om te zorgen dat je nog steeds aan je fitheid kan werken!

Online Fysiotherapie

Hoe gaat het in z’n werk?

Maak een afspraak door middel van het contactformulier of bel 0338200528. Wij bellen dan op de afgesproken tijd middels WhatsApp video en starten dan de intake om te beoordelen wat de oorzaak van de klachten is en maken een plan van aanpak voor jou.

Mochten de klachten acuut van aard zijn en heb je het idee dat de klachten fysiek onderzoek nodig hebben, bel ons gerust voor overleg. Wij schatten dan in of dat inderdaad noodzakelijk is en kunnen dan met de voorgeschreven hygiënemaatregelen van het RIVM alsnog een afspraak maken op de praktijk.

SMC Amersfoort kan op sport- en beweeggebied nog steeds veel voor jou betekenen. Ook in deze rare tijden, samen op weg naar “Beter blijven in je sport!”