Sportbegeleiding in Amersfoort

Sportfysiotherapie Amersfoort

SPORTBEGELEIDING

SMC Amersfoort streeft naar een blessure vrije sportwereld. Daarom zijn we verschillende samenwerkingen aangegaan met sportclubs, zodat we kunnen inzetten op blessure preventie. Als je dan toch geblesseerd bent geraakt, staat ons team gelijk voor je klaar, om je zo snel als mogelijk weer te laten doen wat het leukste is: sporten!

Bij de sportclubs doen we verschillende dingen. Je kunt dan denken aan een sportspreekuur bij de club op gezette tijden om klachten in te schatten van de sporters. Ook verzorgen we presentaties over blessurepreventie, hoe verbeter je de sportprestaties, en geven we voorlichting in verantwoorde opbouw van trainingen.

Zo werkt SMC Amersfoort nauw samen met de voetbalclubs v.v. Hoogland en A.F.C. Quick. Leden van de clubs kunnen op een vaste avond gebruik maken van het spreekuur. Het sportspreekuur is gratis toegankelijk voor alle leden van de voetbalclubs. Een aanwezige sportfysiotherapeut zal een screening uitvoeren en advies geven over het te volgen beleid.

Indien uit de screening blijkt dat aanvullende diagnostiek en/of behandeling gewenst is dan kan er op korte termijn een afspraak gemaakt worden voor fysiotherapie bij SMC Amersfoort.

v.v. Hoogland leden:

Sportspreekuur is iedere dinsdagavond van 18.30-19.30 uur in de medische ruimte. Je kan via kleedkamer 1 naar binnen en doorlopen naar de medische ruimte.

A.F.C. Quick 1890 leden:

Sportspreekuur is iedere dinsdagavond van 18.00-19.00 uur in de medische ruimte. Te vinden in de gang bij de kleedkamers 1 en 2.

Mocht u als sportclub interesse hebben in deze manier van werken, stuur dan een e-mail naar info@smcamersfoort.nl.