CLINIC SPORTVOEDING

NB: De datum van de volgende Clinic Sportvoeding is nog niet bekend. 

Clinic Sportvoeding bij SMC Amersfoort! Onze sportdiëtist, Celine Smink, vertelt alles wat je moet weten over sportvoeding!

Even een greep uit wat strubbelingen waar sporters tegenaan lopen. Hard trainen om kilo’s kwijt te raken, maar zonder resultaat. Veel afvallen in korte tijd, wat vaak ten koste gaat van spiermassa. De wens om gespierder te worden, maar hoe hard je ook traint, met te weinig resultaat. Jezelf vermoeid en futloos voelen tijdens het sporten.

Bij tal van problemen speelt voeding een belangrijke en vaak cruciale rol. Zoek je handvatten om dit soort problemen op te lossen? Wil je weten wat je wel of niet moet eten voor bepaalde sportprestaties? Dan is de Clinic Sportvoeding echt iets voor jou! Het behalen van topprestaties kan niet zonder een gezond voedingspatroon!

Ontdek praktische oplossingen tijdens onze Clinic Sportvoeding! Een gezond voedingspatroon is onmisbaar voor het behalen van topprestaties. Laat Celine je meenemen in de wereld van sportvoeding, waarbij je na afloop zelf aan de slag kunt met jouw voedingspatroon. Ontvang waardevolle tools om te ontdekken wat het beste werkt voor jou. Kortom, krijg alle informatie die je nodig hebt om jezelf van de juiste brandstof te voorzien en je sportieve doelen te behalen!

Hoe ziet de Clinic Sportvoeding eruit?

De clinic vindt plaatst bij SMC Amersfoort.

Sportvoeding

Dit kan een perfecte aanvulling zijn op bijvoorbeeld de Small Group-training, personal training of  hardlooptraining die jij misschien al volgt bij ons.

De thema’s die aan bod komen tijdens deze ochtend zijn:

 • Bij welke sportdoelen is welke sportvoeding van belang?
 • Hoe stel je jouw eigen sportvoedingsschema samen?
 • Kcal, koolhydraten, eiwitten en vetten
 • Is voeding tijdens het sporten nodig?
 • Waar moet ik op letten bij het maken van aanpassingen?

Wat zijn de kosten voor de Clinic Sportvoeding?

 • De kosten voor deze clinic zijn 20 euro per persoon
 • Gratis voor leden Small Group Training en Personal training (verplicht aanmelden!)
 • 50% korting voor leden hardlooptechniektraining en fitnessabonnementen anders dan Small Group of Personal training)

NB: aanmelding is verplicht!

Dietist Amersfoort

Celine Smink

Als bevlogen diëtist streeft Celine naar een gezonde en gelukkige samenleving, waarbij jouw welzijn centraal staat. Haar aanpak gaat verder dan alleen voeding; het omvat ook mentale gezondheid, stressbeheer, slaap en meer.

Of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint met sporten, de juiste voeding speelt een cruciale rol. Samen kunnen we werken aan een plan dat niet alleen gericht is op het optimaliseren van je fysieke prestaties, maar ook op het bevorderen van je algehele welzijn. Gezond leven hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met eenvoudige aanpassingen werk je samen aan de beste en gezondste versie van jezelf.

‘Ik geloof niet in strenge diëten, maar eerder in duurzame veranderingen die leuk, lekker en vooral makkelijk zijn.’

SportvoedingKortom

 • Datum: nog nader te bepalen in 2024
 • Tijd: 10.00-12.00 (9.45 uur inloop koffie/thee)
 • Kosten: €20,00,- *
 • Gratis koffie, thee en een (gezonde) snack
* zie hierboven voor eventuele kortingen

Meld je nu aan

  Voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Ben jij al lid?

  Eventueel aanvullende informatie