SMALL GROUP TRAINING

Ben jij diegene die net dat beetje extra aandacht nodig heeft om je doelen te behalen?
Dan is de Small Group Training bij SMC Amersfoort iets voor jou! Door onze unieke aanpak, boeken we samen met jou echt en blijvend resultaat!  Onze Personal Trainers en sportfysio’s gaan aan de slag met jou, met een op maat gemaakt programma. Zij helpen je bij al jouw gestelde persoonlijke sportdoelen!

Klaar om blijvend resultaat te behalen? Op zoek naar een personal trainer die jou motiveert om jouw sportdoelen te behalen?
Maak dan een afspraak voor een Gratis kennismakingsgesprek.

sporten

Small Group Training bij SMC Amersfoort

Je start met een gratis intakegesprek bij een personal trainer. Daar worden je sportdoelen besproken. Er volgt een 0-meting en aan de hand daarvan zal er een persoonlijk schema voor je opgesteld worden. Elke 6 weken vindt er een evaluatie plaats tijdens de trainingen, zo brengen we jouw vooruitgang goed in kaart en kan je blijvend werken aan nieuwe doelen.

Tijdens de Small Group training train je een uur, in een groep van maximaal 5 personen. Dit kan één keer of vaker in de week. Doordat we in kleine groepen trainen, is er alle ruimte om aan je persoonlijke doelen te werken. Je traint onder begeleiding van een personal trainer. In de groep motiveer en stimuleer je elkaar. Dit draagt bij aan het behalen van jouw persoonlijke doelen!

De Small Group trainingen zijn er voor iedereen die wil sporten of al fanatiek sport. Je vindt het prettig om in groepsverband te trainen, maar je wil wel persoonlijke begeleiding. Er wordt tijdens de intake dan ook heel specifiek gekeken naar jouw sportdoelen. Weet je niet precies wat je wil bereiken? Dan nemen we je tijdens de intake mee en kijken we samen wat bij jouw past.

NB! Bij een Small Group abonnement heb je onbeperkt toegang tot de fitnessfaciliteiten van SMC Amersfoort!

Wat maakt onze werkwijze uniek?

Naast het feit dat we een sportcentrum zijn, zijn we ook een fysiotherapiepraktijk volledig ingericht op sportblessures. Onze ervaren personal trainers hebben veelal een achtergrond in de fysiotherapie of hebben zelf ervaring op topsportniveau. Deze achtergrond stelt hen in staat om eventuele belemmeringen bij het behalen van jouw sportdoelen te herkennen en erkennen. Loop je dus tegen de grenzen van je lijf op, dan is een afspraak zo gemaakt bij onze sportfysio’s. Hulp is dus altijd dichtbij. Makkelijk toch?

Afspraak maken voor een Gratis Small Group Training kennismakingsgesprek

  Voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Eventueel aanvullende informatie

  Small Group Training is voor iedereen die:

  • Graag in groepsverband traint, maar wel met persoonlijke begeleiding
  • Het maximale uit zijn sportprestaties wil halen
  • Zich aan het voorbereiden is op een sportieve uitdaging
  • Explosiever en/of sterker wil worden
  • Zijn/haar figuur wil verbeteren
  • Een gezondere leefstijl wil
  • Gewicht wil verliezen
  • Een stok achter de deur nodig heeft om te gaan sporten
  • Prestatie verbetering: zoals sneller sprinten of hoger springen
  Goblet squat

  De Small Group Training in het kort

  • Werken aan individuele sportdoelen
  • Training in groepsverband, nooit meer dan 5 personen in één groep
  • Deskundige begeleiding door ervaren (sport)fysiotherapeuten en personal trainers
  • Elke 6 weken een evaluatiemoment om je vooruitgang te meten
  • Voor iedereen die sport, wil sporten, fit en gezond wil zijn, blijven of worden
  • Toegang tot de Sport Beter app met een online trainingsschema en voedingscoaching.Liever personal training of zelfstandig sporten? Check ook eens onze andere sportabonnementen!

  MAAK KENNIS MET DE TRAINERS!

  Dit is Lonne, MSc. sportfysiotherapeut. Met haar jarenlange ervaring in het begeleiden van Small Group training, weet ze als geen ander hoe ze mensen kan helpen om hun sportdoelen te behalen. Daarnaast is ze zelf een fanatiek sporter. Met haar positiviteit en enthousiasme stimuleert ze je om jouw doelen te behalen.

  Dit is Isa,  Fitcoach en trainer. Zij heeft passie ontwikkeld voor het trainen en sterker worden, dit brengt ze maar al te graag over op de sporters. Ze weet wat hard trainen is en geeft je net dat extra zetje wat soms nodig is. Met haar luisterend oor en door haar opleiding tot fysiotherapeut weet ze ook wanneer het tijd is om op de rem te trappen. Isa staat voor je klaar om je te helpen bij jouw sportdoelen!

  Personal trainer ecco

  Dit is Ecco, personal trainer. Hij heeft een schat aan ervaring in het geven van Personal Training en staat met zijn fanatisme en kunde jou bij om je sportdoelen te behalen! Hij bedrijft zelf topsport als Jiu Jitsuka en is een vast gezicht in de selectie van Team NL. In 2022 is hij uitgekomen voor Nederland op de World Games en is hij in 2021 2de van de wereld geworden in zijn gewichtsklasse. In november 2023 is hij voor het eerst Europees Kampioen geworden in zijn gewichtsklasse. Door zijn sportprestaties weet hij wat je moet doen en laten om je sportdoelen te verwezenlijken.

  Dit is Taric, Fitcoach en Trainer. Hij helpt jou met het optimaliseren van je trainingsschema, zodat jij progressie kan blijven boeken. Door zijn passie voor anatomie en inspanningsfysiologie te combineren met zijn ervaring als sporter, is hij een toegewijde trainer die jou stap voor stap dichterbij je doel brengt.

  Dit is Joosje,  fysiotherapeut en Master sportfysiotherapeut in opleiding. Met haar sterke wil en doorzettingsvermogen helpt ze jou je doelen te halen. Zelf is ze gek van turnen. Ze weet hoe het is om steeds het beste uit je zelf te halen en om toe te werken naar jouw sportdoelen!