SMALL GROUP TRAINING

Onze Personal Trainers/sportfysio’s helpen jou om je doel te behalen! Ben jij diegene die net dat beetje extra aandacht nodig heeft om je doelen te behalen?
Dan is Small Group Training bij SMC Amersfoort misschien wel iets voor jou!

Wil jij nu écht je doelen behalen? Wil je gemotiveerd en geholpen worden door een Personal Trainer?
Maak dan een afspraak voor een Gratis kennismakingsgesprek.

Afspraak maken voor een Gratis Small Group Training kennismakingsgesprek

  Voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Wanneer kunnen we je het beste bereiken?

  Small Group Training bij SMC Amersfoort

  Tijdens de kennismaking worden je doelen besproken en bekijk je samen met de personal trainer, welk sportprogramma het beste bij jou past. Tijdens het intakegesprek maakt de personal trainer samen met jou een plan van aanpak.

  Het Small Group programma is er voor iedereen die wil sporten of al fanatiek sport. Je vindt het fijn om in groepsverband te trainen, maar wil wel persoonlijke begeleiding tijdens het traject. Er wordt tijdens de intake dan ook heel specifiek gekeken naar de sportdoelen die je wil bereiken. Weet je niet precies wat je wil bereiken? Dan nemen we je tijdens de intake mee en stemmen we het af op jou.

  NB! Bij een Small Group abonnement heb je onbeperkt toegang tot de fitnessfaciliteit van SMC Amersfoort!

  sporten

  Small Group Training is er voor iedereen die:

  • Het maximale uit zijn sportprestaties wil halen
  • Zich aan het voorbereiden is op een sportieve uitdaging
  • Graag in groepsverband traint, maar wel met persoonlijke begeleiding
  • Explosiever en/of sterker wil worden
  • Zijn/haar figuur wil verbeteren
  • Een gezondere leefstijl wil
  • Gewicht wil verliezen
  • Een stok achter de deur nodig heeft om te gaan sporten.
  • Prestatie verbetering: zoals sneller sprinten of hoger springen

  Hoe ziet de Small Group training eruit?

  Je start met een gratis intakegesprek bij een personal trainer. Daar worden je doelen besproken. Er volgt een 0-meting en aan de hand daarvan zal er een persoonlijk schema voor je opgesteld worden. Elke 6 weken vindt er een evaluatie plaats tijdens de trainingen, zo brengen we jouw vooruitgang goed in kaart en kan je blijvend werken aan nieuwe doelen.

  Goblet squat

  Tijdens de Small Group training train je een uur, in een groep van maximaal 4 personen. Dit kan één keer of vaker in de week, afhankelijk van jouw abonnement. Doordat we in kleine groepen trainen, is er alle ruimte om aan je persoonlijke doelen te werken. Je traint onder begeleiding van een personal trainer. In de groep motiveer en stimuleer je elkaar. Dit draagt mooi bij aan het behalen van jouw persoonlijke doelen!

  De Small Group Training in het kort

  • Werken aan individuele sportdoelen
  • Training in groepsverband, nooit meer dan 4 personen in één groep
  • Deskundige begeleiding door ervaren (sport)fysiotherapeuten en personal trainers
  • Elke 6 weken een evaluatiemoment om je vooruitgang te meten
  • Voor iedereen die sport, wil sporten, fit en gezond wil zijn, blijven of worden
  • Toegang tot de Sport Beter app met een online trainingsschema en voedingscoaching.

  Wie zijn wij?

  Fysiotherapeut Amersfoort

  Dit is Lucas, fysiotherapeut en personal trainer. Zelf gek van krachttraining en tennis. Zijn creativiteit in de oefenzaal is ongeëvenaard. Vind je krachttraining niet leuk? Dan moet je bij Lucas zijn! Met zijn enthousiasme, kennis en kunde neemt hij je mee op sleeptouw bij het behalen van al je sportieve doelen!

  Dit is Lonne, MSc. sportfysiotherapeut. Met haar jarenlange ervaring in het begeleiden van Small Group training, weet ze als geen ander hoe ze mensen kan helpen om hun sportdoelen te behalen. Daarnaast is ze zelf een fanatiek sporter. Met haar positiviteit en enthousiasme stimuleert ze je om jouw doelen te behalen.

  Personal trainer ecco

  Dit is Ecco, personal trainer. Hij heeft een schat aan ervaring in het geven van Personal Training en staat met zijn fanatisme en kunde jou bij om je sportdoelen te behalen! Hij bedrijft zelf topsport als Jiu Jitsuka en is een vast gezicht in de selectie van Team NL. In 2022 is hij uitgekomen voor Nederland op de World Games en is hij in 2021 2de van de wereld geworden in zijn gewichtsklasse. Door zijn sportprestaties weet hij wat je moet doen en laten om je sportprestaties te verwezenlijken.