De start van mijn eigen praktijk

Na maanden van voorbereiding is het dan eindelijk zover: SMC Amersfoort heeft haar deuren geopend! Met veel enthousiasme, doorzetten en met de nodige hulp van vele mensen gaat dan eindelijk een langgekoesterde droom in vervulling: mijn eigen fysiotherapiepraktijk gericht op sporters, waarin alle pijlen gericht zijn op goede samenwerking met andere disciplines.

Vroeger op 10-jarige leeftijd zei ik ooit tegen mijn moeder: “Ik wil ooit een restaurant hebben en ik ben dan de chef-kok.” “Dan kom ik je helpen in de keuken”, aldus mijn moeder. Mijn reactie: “Dan mag je komen schoonmaken.” Alhoewel het geen restaurant is geworden is het resultaat er niet minder om. En nog mooier: mijn moeder is komen helpen met schoonmaken. Bedankt ma!

Eén man wil ik in het bijzonder bedanken: Michel. Mich, vanaf het moment dat ik bij je binnen liep bij de KNVB, heb ik onder jouw vleugels mogen uitgroeien tot volwaardig fysiotherapeut. In alle jaren erna heb ik jou als kruiwagen mogen gebruiken en heb ik alle(!) voormalig werkgevers te danken aan jou. Tijd om op eigen benen te staan, dacht ik zo. Uiteraard hoop ik nog heel lang gebruik te mogen maken van je kennis en kunde.

Ook Jaap, Albert, Ferdinand en Olav: bijzonder bedankt! Zonder jullie had er nog geen wand in dit pand gestaan. Kees, bedankt voor het in elkaar zetten van SMC Amersfoort. Het resultaat mag er zijn!

Uiteraard zijn er nog een hoop meer mensen die ik zou willen bedanken, maar voor iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt: onwijs bedankt! Laten we er samen iets moois van maken en laat Sport Medisch Centrum Amersfoort het platform zijn voor topzorg, van breedtesport tot topsport!

Germen Huijser