Huisregels

LEGITIMATIE

Bij SMC Amersfoort dient u zich te kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs.

HYGIËNE

Voor trainingen in de oefenzaal is een eigen handdoek verplicht bij het gebruik van de apparaten. Bij gebruik van apparatuur bent u zelf verantwoordelijk voor het schoon houden van de apparaten. Mochten er zweetresten of anders na afloop aanwezig zijn, dan wordt verwacht dat u dit zelf schoonmaakt. Dit kan met de daarvoor aanwezig zijnde plantenspuiten en papierrollen. Er wordt van u verwacht dat uw persoonlijke hygiëne ook op orde is.

GEBRUIK TRAININGSACCESSOIRES

Na gebruik van trainingsaccessoires en dergelijke, wordt er van u verwacht dat deze terug worden gelegd op de daarvoor bestemde plek.

SPORTSPULLEN

Er wordt van je verwacht dat je in sportkleding komt sporten. Dit betekent: sportbroek, sportshirt en sportschoenen. Sportschoenen die voor buiten gebruikt worden, mogen ook binnen gebruikt worden, echter wordt er wel van je verwacht dat deze schoon zijn als je SMC Amersfoort betreedt.

NIET TOEGESTANE KLEDING

Het dragen van een pet, een (halter)hemd of vieze schoenen is niet toegestaan.

OVERIG

Cliënten en therapeuten dienen zich volgens de algemeen geldende fatsoensnormen en waarden te gedragen. SMC Amersfoort behoudt zich het recht voor om personen die aanstootgevend gedrag vertonen te verwijderen uit het pand.

Namens het team van SMC Amersfoort alvast dank voor het opvolgen van de huisregels. Samen houden we het een prettige sportplek!