Samenwerkingspartners SMC amersfoort

SMC Amersfoort is blij met de verschillende partners waar het mee samenwerkt. Lees hier met wie we samenwerken en wat SMC Amersfoort en partners voor elkaar betekenen.

Annatommie mc

Annatommie en SMC Amersfoort werken samen door het uitwisselen en gebruiken van elkaars expertise. Mocht er noodzaak zijn voor verder onderzoek, door middel van MRI-scan, röntgenfoto’s, echografie of anderszins dan kan er op zeer korte termijn een afspraak gemaakt worden bij Annatommie, zodat er snel duidelijkheid kan komen over de ernst of aard van de blessure. Hierdoor heb je geen last van lange wachtlijsten en kan de revalidatie zo snel als mogelijk worden ingezet.

annatommiemc.nl

FC Kruisband

FC Kruisband: Alles over de kruisbandblessure.

Op fckruisband.nl vind je een verzameling van verhalen, video’s, ervaringen & informatie over kruisband blessures. Lees verhalen van (top)sporters over hun blessure, operatie, revalidatie, rentree en daarna. Vind een kniespecialist voor informatie, operatie of revalidatie. Deel je kennis, stel je vragen aan o.a. Lotgenoten, fysiotherapeuten en orthopeden. Bekijk vkb video’s en blijf via social media op de hoogte van het laatste nieuws. FC Kruisband wil mensen met kruisbandletsel helpen, informeren, motiveren en inspireren.

www.fckruisband.nl

ReFeed your body

ReFeed your body is een bedrijf wat zich richt op individuele begeleiding binnen sport, voeding en lifestyle coaching. Zij richting zich op mensen zonder blessures. Mochten er blessures zijn dan kan SMC Amersfoort gelijk ingrijpen, om iemand zo snel mogelijk weer op sportniveau terug te brengen, zonder klachten. Mensen die uit gerevalideerd zijn en verdere sportdoelen willen halen, waarbij personal training en begeleiding gewenst is, kunnen bij ReFeed your body terecht. Zo proberen we elkaar als partners te versterken in kwaliteit.

www.refeedyourbody.com

v.v. Hoogland

Sinds 1 januari 2018 zijn v.v. Hoogland en SMC Amersfoort partners. Bij de hoofdklasser is SMC Amersfoort verantwoordelijk voor de eerste en tweede selectie van de mannen, het sportspreekuur en kan SMC Amersfoort clubbreed zijn steentje bijdragen aan preventie en blessurebehandeling.

www.vvhoogland.nl

AFC Quick

Vanaf 1 augustus 2018 is SMC Amersfoort verbonden aan AFC Quick. Hier zijn we verantwoordelijk voor de verzorging van de eerste en tweede selectie van de mannen op de dinsdag- en donderdagavond en de zondag bij de wedstrijden.

www.afcquick1890.nl

Sportanalyse.eu

Dit bedrijf richt zich op bewegingsanalyses binnen verschillende sporten. Samen met sportanalyse.eu zijn we een hardloopclinic gestart, gegeven door Hans Huisman, die als bewegingswetenschapper en triatleet z’n steen bijdraagt aan hoogwaardige kwaliteit binnen SMC Amersfoort.

www.sportanalyse.eu