Hardloopclinic

SMC Amersfoort

Hardloopclinic

SMC Amersfoort

Hardloopclinic Amersfoort: Passie en wetenschap samengevoegd!

Hardloopclinic onder de bezielende leiding van bewegingswetenschapper en triatleet

Wil je beter leren hardlopen? Zat van pijn en blessures bij het hardlopen?

16 maart 2020 starten we weer een nieuwe hardloopclinic bij SMC Amersfoort. Hans Huisman, bewegingswetenschapper en fanatiek triatleet, leert je in 8 weken hoe je zo efficiënt mogelijk kan hardlopen.

Samen met Hans ga je kijken middels video-analyse hoe je loopt en ga je aan de slag om zo efficiënt mogelijk te leren hardlopen. Elke avond heeft een eigen thema. Je gaat tijdens de clinic geen lange afstanden lopen, we richten ons op de looptechniek. Wel is er de mogelijkheid om een hardloopschema op maat te krijgen, waarmee je aan de slag kan gedurende de hardloopclinic.

LET OP! Deze hardloopclinic hebben we een speciale training ingepland in de Soestduinen op zaterdag 25 april. Deze vervangt één van de trainingen op de maandagavond. De data van de clinic zijn:

maandag 16-03, maandag 23-03, maandag 30-03, maandag 6-04, maandag 20-04, zaterdag (!) 25-04, maandag 11-05, maandag 18-05

Wat houdt de hardloopclinic in?

  • Wat: Hardloopclinic waarin je in 8 weken werkt aan je hardlooptechniek
  • Avond 1 theorie-avond: hoe loop je goed hard en hoe bouw je een trainingsschema goed op?
  • Avond 2 persoonlijke video-analyse
  • Avond 3-8: theorie in praktijk brengen
  • Voor wie: zowel beginners als gevorderde hardlopers (doordat er sprake is van een klein parcours zullen de niveaus elkaar niet in de weg zitten)
  • Hoe lang: ± 1,5 uur per avond
  • Kosten: €140,= p.p.
  • Start hardloopclinic: maandag 16 maart 2020 bij SMC Amersfoort op de Stadsring 161 A
  • Tijd: 19.30 uur, vanaf 19.15 uur inloop koffie/thee

De hardloopclinic start vindt altijd plaats bij SMC Amersfoort op de Stadsring. De trainingsavonden worden buiten gegeven.

Meld je nu aan via het formulier op deze pagina!

Meld je aan

Je voor- en achternaam

Je e-mailadres

Je telefoonnummer

Wat is je niveau?

Eventueel aanvullende informatie

PERSOONLIJKE ERVARINGEN

Hans geeft op een duidelijke manier uitleg en concrete tips, waar ik wat aan had. Door de hardloopclinic te volgen loop ik veel beter en voel ik minder pijntjes na het lopen. Kortom, een hele fijne en leerzame clinic!
– Lianne

Ik koos voor de hardloopclinic bij SMC Amersfoort omdat ik wilde afvallen (11,5 kilo inmiddels) en de 5 km goed zou kunnen hardlopen. Ik loop inmiddels 10 km en geheel pijnklachten vrij. De tips die Hans geeft zijn nuttig en vrij gemakkelijk toe te passen.
– Bernard

Ik heb voor de hardloopclinic gekozen bij SMC Amersfoort, omdat ik wel meer tips en tools wilden in het hardlopen. Ook is het fijn met een groepje te kunnen trainen. Het was nuttig en leerzaam. Veel nieuwe info en oefeningen dus zeker de moeite waard! Ik ben er een stuk beter van gaan hardlopen!
– Dianne

Hans in actie tijdens het WK OD triathlon in Rotterdam

Hans in actie tijdens het WK OD triathlon in Rotterdam