Hardloopclinic Amersfoort: Passie en wetenschap samengevoegd!

Hardloopclinic onder de bezielende leiding van bewegingswetenschapper en triatleet

Weet je niet hoe je moet beginnen met hardlopen? Zat van pijn en blessures bij het hardlopen?

Maandag 2 september 2019 zullen wij weer een nieuwe hardloopclinic starten bij SMC Amersfoort. Hans Huisman, bewegingswetenschapper en fanatiek triatleet, leert je in 8 weken hoe je zo efficiënt mogelijk kan hardlopen.

Samen met Hans ga je kijken middels video-analyse hoe je loopt en gaan jullie aan de slag om zo efficiënt mogelijk te leren hardlopen. Elke avond heeft een eigen thema. Je gaat tijdens de clinic geen lange afstanden lopen, we richten ons op de looptechniek. Wel krijg je een hardloopschema op maat waarmee je aan de slag kan gedurende de hardloopclinic.

Wat houdt de hardloopclinic in?

  • Wat: Hardloopclinic waarin je in 8 weken werkt aan je hardlooptechniek
  • Voor wie: zowel beginners als gevorderde hardlopers (doordat er sprake is van een klein parcours zullen de niveaus elkaar niet in de weg zitten)
  • Hoe lang: ± 1,5 uur per avond
  • Kosten: €120,= p.p.
  • Start hardloopclinic: maandag 2 september

Meld je nu aan via het formulier op deze pagina!

Meld je aan

Je voor- en achternaam

Je e-mailadres

Je telefoonnummer

Wat is je niveau?

Eventueel aanvullende informatie

PERSOONLIJKE ERVARINGEN

Hans geeft op een duidelijke manier uitleg en concrete tips, waar ik wat aan had. Door de hardloopclinic te volgen loop ik veel beter en voel ik minder pijntjes na het lopen. Kortom, een hele fijne en leerzame clinic!
– Lianne

Ik koos voor de hardloopclinic bij SMC Amersfoort omdat ik wilde afvallen (11,5 kilo inmiddels) en de 5 km goed zou kunnen hardlopen. Ik loop inmiddels 10 km en geheel pijnklachten vrij. De tips die Hans geeft zijn nuttig en vrij gemakkelijk toe te passen.
– Bernard

Ik heb voor de hardloopclinic gekozen bij SMC Amersfoort, omdat ik wel meer tips en tools wilden in het hardlopen. Ook is het fijn met een groepje te kunnen trainen. Het was nuttig en leerzaam. Veel nieuwe info en oefeningen dus zeker de moeite waard! Ik ben er een stuk beter van gaan hardlopen!
– Dianne

Hans in actie tijdens het WK OD triathlon in Rotterdam

Hans in actie tijdens het WK OD triathlon in Rotterdam