HARDLOOPTECHNIEK WORKSHOP

NIEUW! HARDLOOPTECHNIEK WORKSHOP, ONDER LEIDING VAN TRIATLEET EN VOORMALIG TOPSPORTER 

NB: de datum van de volgende workshop is nog niet bekend. 

Ben je het zat om met blessures te lopen? Al jaren aan het worstelen om je tijden te verbeteren maar het lukt niet? Dan is de hardlooptechniek workshop wat voor jou! Tijdens de workshop nemen Hans Huisman en Shanna Strijker je mee in hoe je efficiënter en harder kan lopen, door in te zoomen op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en de daarbij passende oefenvormen.

Hoe ziet de Hardlooptechniek Workshop eruit?

SMC Amersfoort organiseert een hardlooptechniek workshop! De hardlooptechniek workshop is een perfecte aanvulling op de thema’s die tijdens de hardlooptechniektraining aan bod komen. Alleen duiken we nu wat verder de theorie in en koppelen we dat vervolgens aan oefeningen. De hardloop workshop wordt twee keer per jaar gegeven. Bestaande leden en nieuwe leden kunnen zich aanmelden voor deze workshop.

Hans Huisman, bewegingswetenschapper en fanatiek triatleet en Shanna Strijker, voormalig topsporter en fysiotherapeut, vertellen je over de nieuwste wetenschappelijke inzichten en laten je in de praktijk zien en voelen hoe je kan werken aan je hardlooptechniek. We starten met een uur interactieve theorie en daarna zullen we een stuk praktijk aanbieden, door middel van oefeningen. We zullen niet hardlopen, maar sportieve kleding is geen overbodige luxe!

Thema’s die aan bod komen tijdens de workshop:

 • Wat is een goede hardlooptechniek?
 • Hoe bouw je verstandig jouw trainingsarbeid op?
 • Hoe ziet een hardlooptechniek training eruit?

Wat zijn de kosten voor de Hardlooptechniek Workshop?

De kosten voor de workshop zijn €20,00. Bestaande leden van de hardlooptechniektraining kunnen gratis aansluiten. Als je bij de workshop besluit je aan te melden voor de hardlooptechniek training, dan vervallen de kosten voor deze workshop!

Kortom

 • Datum: nog nader te bepalen in 2024
 • Tijd: 11.00-13.00
 • Kosten: €20,00- *
 • Zelf mee te nemen: je sportkleding
 • Gratis koffie, thee en een (gezonde) snack
*Gratis voor leden van de hardlooptechniektraining of als je na de workshop lid wordt van de hardlooptechniektraining

Meld je nu aan

  Voor- en achternaam

  E-mailadres

  Telefoonnummer

  Ben je lid van de hardlooptechniektraining?

  Eventueel aanvullende informatie

  Workshop hardlopen

  Hardlooptechniek Training

  De hardlooptechniektraining vind elke maandagavond plaats in het Juliana van Stolbergpark. Voor de hardlooptechniektraining maken we gebruik van 3 verschillende abonnementen. Van minimaal 3 maanden, 6 maanden of een jaarabonnement. We werken met een minimum inschrijving van 3 maanden, omdat je na een maand of 2-3 pas echt goed resultaat zult zien van de training.

  Wil je meer informatie over de hardlooptechniektraining?

  Hier lees je meer over de hardlooptechniektraining bij SMC Amersfoort.

  Hans

  Hans Huisman

  Als bewegingswetenschapper en triatleet heb ik veel ervaring binnen het hardlopen. Tijdens de hardloopgroep neem ik je mee in mijn passie voor deze mooie sport. De hardloopgroep is geschikt voor iedereen die aan hardlopen doet. Dus of je nu net een paar maanden gestart bent met hardlopen, je techniek wil verbeteren of juist sneller wil worden op een bepaalde afstand.

  Naast het verbeteren van je conditie en snelheid door duur- en intervaltraining, is het belangrijk dat je ook de focus legt op je hardlooptechniek. Dit zorgt ervoor dat je meer snelheid kan genereren, efficiënter kan lopen en dat je minder kans hebt op blessures.

  Wil jij betere sportprestaties behalen of wil jij een gezondere manier van leven creëren? Dan kom ik graag met jou in contact.

  Ik hoop je snel eens te zien tijdens de hardlooptrainingen of voorlichtingsavonden!

  Hans in actie tijdens het WK OD triathlon in Rotterdam

  Hans in actie tijdens het WK OD triathlon in Rotterdam

  Shanna Strijker

  Tot mijn 17e heb ik aan topsport gedaan op de afstanden 400 en 800 meter binnen de atletiek. Nog steeds ben ik fanatiek hardloper. Mede hierdoor en door mijn huidige kennis en ervaring als fysiotherapeut heb ik veel ervaring met hardloopblessures en het trainen van de hardlooptechniek. Een goede techniek helpt jou om sneller te gaan lopen en zorgt voor minder risico’s op blessures. Graag deel ik mijn passie voor hardlopen en kennis om samen jouw hardlooptechniek te optimaliseren.

  Ik hoop je snel te zien bij onze loopgroep!