Het team van SMC Amersfoort

Germen Huijser

Germen Huijser

“Get fit, stay fit!”

(Sport)fysiotherapeut
MSc. Manueel therapie
Dry Needling

Met mijn ervaring binnen de (top)sport help ik je graag op weg om je te ontwikkelen tot een topfitte en betere sporter. Daarnaast heb ik een groot netwerk op kunnen bouwen met veel kundige specialisten, waardoor de lijnen kort zijn met huisartsen, sportartsen, orthopeden, voedingsdeskundigen en dergelijke.

 • Heup/knie/enkel
 • Revalidatie na operatie
 • Wervelkolom
 • Schouder
 • Teambegeleiding

Marloes Hoppen

“Optimaal bewegen is voor iedereen”

Fysiotherapeut
Bewegingswetenschapper

Als fysiotherapeut en bewegingswetenschapper heb ik alle kennis in huis om (top)sporters te kunnen helpen om optimaal te kunnen bewegen en presteren. Mijn interesse gaat niet alleen uit naar het verhelpen van blessures, maar ook naar het voorkomen van blessures en het komen tot maximale prestaties.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou te werken aan jouw persoonlijke doelen en ervoor te zorgen dat jij blessurevrij en zo goed mogelijk jouw sport kan beoefenen.

Celine Smink

“Blijven genieten van lekker eten”

Diëtist en sportdiëtist

Lekker in je vel zitten en je fit voelen, wie wil dat nou niet?

Mijn doel is een bijdrage leveren aan een gezonde en gelukkige samenleving, wat begint bij voeding en beweging. Ik kan jou helpen om op een gezonde manier te leven en vooral happy te zijn met jouw lichaam. Geen diëten, maar gewoon wat simpele aanpassingen kunnen daar al voor zorgen. Ik wil je laten zien dat gezond leven echt leuk, lekker en vooral ook makkelijk kan zijn.

Bij mij kun je terecht voor:

 • Sportvoeding
 • ‘Gewoon’ gezonder willen eten
 • Diabetes Mellitus type 2
 • Maag- en darmklachten
 • Overgewicht en obesitas
 • Ondergewicht en ondervoeding
 • Hart- en vaatziekte (hoge bloeddruk, hoog cholesterol)
 • Hormonale disbalans (bijv. overgangsklachten)

Hans Huisman

Bewegingswetenschapper, hardlooptrainer en triatleet

Als bewegingswetenschapper en triatleet ken ik de ins en outs van het hardlopen. Tijdens de trainingen neem ik je mee in mijn passie voor de sport. De trainingen zijn geschikt voor elk doel, of je nu begint met hardlopen, of dat je je techniek wilt perfectioneren voor je volgende wedstrijd.

Naast het verbeteren van de conditie en snelheid door intervaltraining heeft elke training een focus op een deel van de hardlooptechniek, wat zorgt voor meer snelheid en efficiëntie en minder blessures.

Mijn doel is om samen met jou, jouw doel te realiseren. Dit door te kijken naar jouw beweegpatroon, maar nog belangrijker, door te kijken naar wie jij moet zijn om jouw doel daadwerkelijk te behalen.

Wil jij betere sportprestaties behalen of wil jij een gezondere manier van leven creëren? Dan kom ik graag met jou in contact.

Ik hoop je te zien tijdens een van de hardloopclinics en/of trainingen.

Jay-Jay de Haas

“Succes is where preparation and opportunity meet.”

4de-jaars fysiotherapiestudent HU

Vanaf augustus 2018 ben ik aan het werk als verzorger/fysiotherapeut bij voetbalclub AFC Quick. Daar ben ik verantwoordelijk voor de blessurepreventie en behandeling van het eerste en tweede elftal. Daarnaast werk ik bij AZ Alkmaar als verzorger in de voetbalopleiding.

Buiten het studeren om ben ik veel bezig met het trainen van voetbalteams. Ik ben van mening dat je met de motivatie en inzet, in combinatie met de juiste begeleiding, de beste resultaten behaalt. Dit geldt voor zowel sporten, als revalideren.