Manuele therapie Amersfoort

Sport Medisch Centrum Amersfoort biedt professionele manuele therapie, naast de algemene fysiotherapie in Amersfoort. Wij zijn gespecialiseerd in sportblessures, revalidatie na operaties, maar ook in preventie. Voor amateursporters en topsporters.

Voordeel van manuele therapie

Manuele therapie als specialisatie van fysiotherapie is een behandeling met o.a. als doel je gewrichten beter en vrijer te laten functioneren. Voor bijvoorbeeld acute of chronische klachten aan je nek of rug kan de manueel therapeut van SMC Amersfoort je helpen. Tijdens de behandeling mobiliseert of manipuleert (in de volksmond ook wel “kraken” genoemd) de manueel therapeut je gewrichten. Meer informatie over manuele therapie.

Ons team is bijzonder goed opgeleid en is gespecialiseerd in sporters en hun blessures en de preventie daarvan. Naast manuele therapie behandelingen in Amersfoort hebben we enkele aanvullende specialisaties, waaronder sportfysiotherapie en dry needling.

Manueel therapie voor pijn en klachten

Amersfoort manuele therapie

(c) VVV Amersfoort

Heb je bijvoorbeeld rugklachten of nekklachten en zoek je een professionele manueel therapeut in Amersfoort, neem dan contact op met SMC Amersfoort. Met onze vakkundige sportfysiotherapie en manuele therapie in Amersfoort ervaar je een verbetering van je bewegingsvrijheid en voel je daarna minder pijn. Daarnaast geeft de therapeut je ook speciale oefeningen en advies op maat.

Neem gerust contact met ons op voor al je vragen. We helpen je graag met je sportieve doelen.